skip to main
|
skip to sidebar
Anasayfa
Tarifler
İpuçları
Gezgin'in Tabağı
Mekanlar
Tattıklarım
Yemek Kültürü
Gastronimi
İçki Kültürü »
Şarap
Rakı
Bira
Diğer
Yemeğin Hikayesi
Daha Neler ?
Benden
Etkinlikler
Beğenilenler
Favori 1
Favori 2
Favori 3
Favori 4
Gezginin Tabağı
Tarifler
0 yorum:
Dí lo que piensas...
Inicio
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)
Beğenilenler
Yeniler
Arşiv
En çok beğendikleriniz
Kahvaltı, hele ki Pazar günü kahvaltısı ise pek değerlidir. Özel bir kahvaltının da baştacı -hele ki egede- zeytinyağıdır kuşkusuz. Yağa ekl...
Hindistan'da bizdeki gibi ekmekleri yok. Belki ekmeği banma kültürleri olmadığındandır. Naan (pide) bir çok çeşide sahip: peynir, tereya...
Üstünde çok insanın düşünmesi gereken bir konu. Sadece TC'yi değil, yedi ceddi de ilgilendirdiğinden. Kabım kadar fikrim olsa da, aslola...
Hindistan'dan özgün tatlara devam... Hindistan mutfağında baharatın apayrı bir önemli var. Zencefili de bol bol kullanıyorlar. Bu çorba ...
Yemek yapmayı ciddiye alan ve tutkuyla bu işi öğrenmeye çalışan yüzlerce genç aşçı ve aşçı adayı var günümüzde. Ama düşündüm de, bu gençler ...
Hindistan'da et ve sebzeler daha kesin kategorilere ayrılmış durumda; %100 sebze kavramını kullanıyorlar mesela. Bu da %100 sebze katego...
Sakin ama bir o kadar da rutin karmaşasıyla başlamıştı o Pazar günü biz İstanbullular için. Ama İstanbullu Sonradan Gurmeler ’in güneşi her...
Paylaşmayacaktım. Sonuçta ben haber sitesi falan değilim. Ama insanlar hem bu haberin engellenmesinden, hem de iş-hayat hayhuyundan kafaları...
Diyelim ki, arkadaşınızla ya da tek başınıza dolaşıyorsunuz. Hem sağlıklı, hem de ucuza atıştıracak, yemeği geçiştirecek hatta belki de sade...
Bu blog, bu sorunun cevabının arandığı, sorgulandığı ve umarım bulunmaya yaklaşıldığı bir yer olacak. Uzun ve sabır gerektiren bi yolculuktu...
Blog Listem
Archives
▼
2012
(14)
▼
Mayıs
(2)
Türk Mutfağı'nın Tanıtımı
Ucuz ve Sağlıklı Beslenme Kaçamakları
►
Nisan
(11)
►
Mart
(1)
Süre
Sitede Geçirdiğiniz
Süre:
0 yorum:
Dí lo que piensas...